David Ermeskog – legitimerad kiropraktor med gedigen erfarenhet

Ermskogs kiropraktik drivs av David Ermeskog.
Praktiken ligger på Rosenlunds sjukhus, centralt på Södermalm i Stockholm.

Berätta om din bakgrund, David?
– Jag har en femårig masterutbildning i kiropraktik från University of Portsmouth i England.

Hur länge har du haft egen praktik?
– Jag har drivit praktiken i över 20 år nu. Under åren har jag kompletterat med ett flertal kurser i bland annat funktionell neurologi och rehab. Jag har stor erfarenhet av individuell utveckling och rehabilitering av såväl ungdomsidrottare som motionärer och elitidrottare på högsta nivå.
Det gäller allt från hockey, skidåkning, fotboll och handboll till simning, löpning, cykling och gymnastik.

Vad brinner du för som kiropraktor?
–Jag vill hjälpa dig som patient till en bättre hälsa i livets alla faser. Första steget är en noggrann undersökning för att ta reda på orsaken till dina besvär. Därefter tar vi fram en behandlingsplan anpassad efter dina förutsättningar. Målet är att du ska bli besvärsfri permanent.

”Du får en verktygslåda till ett friskare liv”

Så det behövs ofta ett antal besök?
–Ja, och mellan besöken måste du jobba en hel del själv. Det krävs att du har ett stort engagemang och målmedvetenhet, en vilja att slippa problemen för alltid. De flesta som kommer till mig har den inställningen och jag vågar nog säga att många av mina kunder är nöjda. Även om det kan vara ett tufft jobb på vägen till ett bra resultat.

Vem är du vid sidan av livet som kiropraktor?
– Jag är en stolt trebarnspappa med stort idrottsintresse. Under åren har jag varit aktiv i allt från racketsport, golf, styrketräning och yoga, till löpning, kajakpaddling, mountainbike, landsvägscykel och längdskidor.

”Femårig universitetsutbildning, egen praktik i över 20 år och många nöjda kunder.”